Muzikos naujienos

 

 

Keturių tikrų žemaičių grupė Tabasco pagaliau išleidžia naująjį savo albumą. Grupės trečiasis albumas „Šiandien arba rytoj“ labai romantišku pavadinimu, kurio reikšmė turėtų paaiškėti pasiklausius pirmosios albumo dainos, kuri taip ir vadinasi. Šiek tiek pasikeitęs grupės skambesys nudžiugina tuo, kad grupė neužmigo ant laurų, keliauja tolyn, tobulėja ir eksperimentuoja. Albume, kurį po sėkmingo ankstesnio bendradarbiavimo išleido ZUZI Records, klausytojai galės rasti ir grupės dainų tekstus. ZUZI džiaugiasi šiuo bendradarbiavimu, nes Tabasco yra viena tų grupių, kuri pati sėkmingai rūpinasi savo įvaizdžiu, stiliumi ir koncepcija. Šis, vienas profesionaliausių gyvai grojančių kolektyvų pasakoja, jog jų dainų pasirinkimas ir kūrimas beveik niekuomet nepriklauso nuo prodiuserių. „Mes nerašysime dainų „specialiai“ radijo formatui, nors į radijas toli gražu nespjauname. Kuriame sau patinkančius ir suprantamus tekstus, grojame muziką, kuria tikime,“- sako grupės vokalistas ir dainų tekstų autorius Gediminas.
Tabasco, kažkada save apibūdindami sakė, jog jie – kaip to paties pavadinimo kokteilis: grupė, kuri groja saldžiu pop skoniu persipynusį aštrų roką. Galbūt dabar „aštraus roko“ gerbėjai nusivils, nes Tabasco tapo švelnesni, bet kartu ir labai įvairūs: trylika kūrinių. Keletą jų „Senbernio daina“, „Leisk pasveikint“ grupės gerbėjai jau galėjo įsidėmėti radijo eteryje, o plungiškių romantiškas duetas su Arina „Kai meilė prabyla“, senai tapo viena labiausiai išgarsinusių grupę dainų. Albumas tikrai patiks tiems, kas supranta humorą, ar yra romantikai, kai kada mėgstantys ir padūkti. Įdomu, jog Tabasco visuomet ir juokaudami ir dainuodami itin lyriškai, moka nemeluoti, ir būti iki galo nuoširdus. Ypač jautri ir romantiška daina „Šis ruduo“, „Napėlk“ daina – kaip priešingybė ankstesniąjai, dainuojama tikra žemaičių kalba.
Šitaip galima būtų aprašyti kiekvieną albumo dainą, bet geriau vieną kartą išgirsti, nei 10 kartų paskaityti apie profesionalius jau ilgai kartu grojančius muzikantus, apie gyvus instrumentus, apie gitaras, klavišus, ar trimitus, skambančius panašiai kaip filme „Boratas“, ir t.t. Kaip visuomet, grupė Tabasco visą širdį atiduoda į klausytojų rankas, albumo „Šiandien arba rytoj“ pavidale. Paskubėkite įvertinti.
| 2007-01-12, Zuzi Records

Muzikos naujienos
Šiandien susitinkame Vilkaviškio KC 1 Plačiau...

Grupė „Tabasco“ sveikina visus su Naujaisiais 2010-ais metais ir metus pradeda nauja, optimizmo pilna daina „Diena juk nuostabi“. Radijo stoties „Lietus“ Top 20 –tuke ši daina jau 10 vietoje! Kviečiame prabalsuoti http://www.lietus.fm/index/top/?vote Plačiau...

"Tabasco" gyvo koncerto DVD ir 10 metų geriausių dainų rinkinys CD - Jau prekyboje! Plačiau...

Karštas dešimtasis "Tabasco" gimtadienis Plačiau...

Grupei TABASCO - 10 metų! Plačiau...

TABASCO “Šiandien arba rytoj..” Keturių tikrų žemaičių grupė Tabasco pagaliau išleidžia naująjį savo albumą. Plačiau...

Grupės TABASCO medis davė pirmuosius vaisius. Plačiau...

Nuotraukos