Muzikos naujienos

Prieš šešerius metus(2002m.) grupės TABASCO pirmojo albumo „Vienintelis kelias“ išleidimo proga, du garsūs Klaipėdos didžėjai ( DJ Palmeris ir DJ Vinks) kolektyvui padovanojo neįprastą dovaną-obelį. Medelis buvo pasodintas grupės vokalisto Gedimino sodyboje- prižiūrimas ir puoselejamas. Nors šią šaltą žiemą kiškiai ir apgraužė obelėlę, bet pavasarį sukrovė krūvą žiedų ir pirmą kartą užmezgė šešis vaisius,kaip tik visiems keturiems grupės nariams ir dviems bičiuliams.
Ta proga rugpjūčio pabaigoje TABASCO surengė obelėlės pristatymą savo ir didžėjų šeimų nariams. Buvo įteikti padėkos raštai už gerą idėją, už gerą obelies veislę,padėkota už ištvermę artimiesiems šeimų nariams, o po to gerai pasilinksminta.Vakaro metu buvo sukurtas devizas-„Suvalgęs TABASCO obuolį įgauk energijos ir per rugsėjo mėnesį užbaik naująjį 2006m. albumą“.

Muzikos naujienos
Šiandien susitinkame Vilkaviškio KC 1 Plačiau...

Grupė „Tabasco“ sveikina visus su Naujaisiais 2010-ais metais ir metus pradeda nauja, optimizmo pilna daina „Diena juk nuostabi“. Radijo stoties „Lietus“ Top 20 –tuke ši daina jau 10 vietoje! Kviečiame prabalsuoti http://www.lietus.fm/index/top/?vote Plačiau...

"Tabasco" gyvo koncerto DVD ir 10 metų geriausių dainų rinkinys CD - Jau prekyboje! Plačiau...

Karštas dešimtasis "Tabasco" gimtadienis Plačiau...

Grupei TABASCO - 10 metų! Plačiau...

TABASCO “Šiandien arba rytoj..” Keturių tikrų žemaičių grupė Tabasco pagaliau išleidžia naująjį savo albumą. Plačiau...

Grupės TABASCO medis davė pirmuosius vaisius. Plačiau...

Nuotraukos